Om oss Lågprisflyg Försäkringar Kredit Inför resan Money Transfer


 
 

   Listan över länder du kan skicka pengar till:

» Vårt uppdrag är att leverera snabba, säkra och billiga penningöverföringar! - Tjänsten riktar sig till privatpersoner över 18 år.
Alla penningöverföringar screenas och behandlas i RIAs IT-system i enlighet med gällande regelverk för att uppfylla Europas bankförordningar enligt lagen. Var god betala det belopp du vill skicka till RIAs RIAs Swishkonto 123 041 20 15 snarast möjligt. Glöm inte ange ditt kundnummer som betalningsreferens. När din överföring når RIAs bankkonto, släpps transaktionen förutsatt att ingen compliance-fråga uppstått.
För att skydda dig och för att leva upp till de lagkrav som ställs har Volandoresor skyldighet att endast arbeta med registrerade kunder.
Samtliga medarbetare är utbildade och jobbar hårt för att säkerställa att dina väl ihoptjänade pengar når fram till din familj och vänner, oavsett var i världen de befinner sig. Prova oss!


Sagt om Volandoresor i media: 
Läs Göterborgs-Posten Guide om att skicka pengar utomlands. Vad tycker våra kunder?   Det är viktigt för oss att få reda på vad våra kunder tycker om tjänsten - så välkommen att höra av dig om det är något du tycker kan förbättras.

Se våra huvudpartners i följande spansktalande länder, samt alla adresser på Afex-filiarer i Chile.
Här nedan ser du prisexempel på vår avgift! Klicka här för fullständig prislista.

Du skickar Vårt Pris Moneygram Western Union
1000 SEK 50 SEK 70 SEK 75 SEK
       

FSA registerFinansinspektionenGilla oss! Ria
Med reg.nr: 581093
 
     Ursäkta röran – våra system uppdateras!

        Vi uppdaterar just nu vår webbsajt och den beställningssida du söker är ännu inte upplagd.

        Vid frågor är du välkommen att kontakta kundservice på info@volandoresor.se

          låsDin IP-Adress:  54.87.18.165
För att upprätthålla säkerheten, kommer IP-adress samt alla förekommande transaktioner att registreras. En IP-adress är ett unikt nummer som används för att identifiera din dator mot andra server eller datorer som är uppkopplat mot Internet.
Denna webbplats skyddas med högsta säkerhetsnivå. Felaktig användning, missbruk  eller kopiera vår webbsida kan leda till allvarliga civilrättsliga och straffrättsliga påföljder och kommer att beivras enligt lag.

© Volandoresor 2003 - . Alla rättigheter förbehållna. Hemsida av sajtfabriken.com.
På Svenska!EnglishEspañolTill första sidan!Kontakta oss!